foto cmc

Vacatures

Marinus Meinster 17 - 06 - 2016

Ahtletes in Action zoekt vrijwilligers

De zomer staat op het punt te beginnen: de temperatuur loopt op, vakanties beginnen en de prikkel om naar buiten te gaan wordt steeds sterker. Dat geldt natuurlijk ook voor de vrijwilligers van Athletes in Action. Ook komende zomer zullen we dan ook weer te vinden zijn op de schoolpleinen, buurthuizen en parken van Delft om via sport en spel het geloof te delen met kinderen en ouders! Als Athletes in Action proberen we een week lang Gods liefde een wijk in te laten stromen. We sporten dan op vijf locaties in vijf wijken: Tanthof (bij de sportvelden), Voorhof (bij buurthuis Voorhof), Buitenhof (park bij de Haydnlaan), Poptahof (Poptapark) en Wippolder (bij de Prins Mauritsschool). We zijn daar te vinden op 11-15 juli, elke dag van 14:00-16:00 uur. Op sommige locaties sporten we ook ’s avonds, van 19:00-21:00 uur.

Een week Athletes in Action is behoorlijk intensief: van ’s ochtends tot ’s avonds ben je als vrijwilliger bezig met voorbereiden, sporten, liefde en aandacht geven en nabespreken. Gelukkig krijg je er ook veel voor terug: lekker eten, elke dag een schoon shirt, een hechte band met het team van je locatie. Bovenal krijg je veel te zien van God, in de vrijwilligers om je heen, in de kinderen en jongeren met wie je sport, in de contacten die opbloeien in de wijk. Het is mooi om ieder jaar weer te zien hoe een groep vrijwilligers door de week heen echt een team wordt, elkaar beter leert kennen en ook ieders relatie met God verdiept en verrijkt wordt.

Ben jij net zo enthousiast als wij? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op onze website (www.aia-delft.nl) en sport met ons mee. Sportiviteit is geen vereiste: je kunt ook meehelpen met de service voor sporters en kinderen, of met het koken voor de sporters ’s avonds. Maar meer nog dan uw/jouw fysieke inzet hebben we gebed nodig: gebed voor het werk wat we doen, gebed voor de contacten met kinderen en ouders, gebed voor de wijken in Delft waar soms grote problemen spelen. Bid u/jij mee?