foto cmc

Algemeen nieuws

Redactie 02 - 04 - 2012

Rotterdam decor voor The Passion 2012

Het grootse live muziekevenement The Passion van EO en RKK verhuist dit jaar van Gouda naar Rotterdam. Bovendien zal de show niet op Nederland 3, maar op vlaggenschip Nederland 1 te zien zijn. Ruim een miljoen mensen zagen vorig jaar in The Passion het paasverhaal tot leven komen in Gouda.

The Passion vertelt met een groots en uniek muziekevenement het verhaal over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus. Bekende acteurs en artiesten, zoals Danny de Munk, Frans Bauer en Charly Luske, brengen het eeuwenoude lijdensverhaal tot leven door middel van hedendaagse Nederlandstalige popnummers. Philip Freriks is de verteller.

Op de avond van Witte Donderdag 5 april is het Willemsplein het decor van The Passion. De scènes uit het lijdensverhaal spelen zich af op verschillende plekken in de stad en er is ook dit jaar weer een groots opgezette processie die door de stad heentrekt.

Vanuit Delft gaat een groep uit de Hofkerk naar The Passion. Wil je meegaan, meldt je dan bij Ds. Fred van Helden, favanhelden@gmail.com.