foto cmc

Algemeen nieuws

Redactie 13 - 02 - 2012

Spoorzoeken in Delft met de Continental Kids

Op zaterdag 10 maart om 16.00 uur wordt er een in de Bethlehemkerk in Delft een concert gegeven door de Continental Kids. Deze kindergroep trekt met eigentijdse muziek, zang en dans door het hele land om spetterende concerten te geven. Met veel nieuwe liedjes, coole dansjes en grappige, maar doordachte sketches brengen deze 8- tot 12-jarigen live hun verrassende programma "Spoorzoeken!". Stel: je wilt meer weten over God. Of over het leven. Of over omgaan met elkaar. Of hoe je getroost wilt worden. Of hoe je niet eenzaam hoeft te zijn. Of.... De Kids gaan spoorzoeken naar deze antwoorden.

De groep die een concert zal geven in Delft zal bestaan uit zo'n 20 door auditie geselecteerde kinderen. Na een trainingsweek geven de Kids negen concerten in de eigen regio; in Nederland zijn er dit jaar vijf groepen tegelijk actief. Continental Kids is de kindertak van de internationaal bekende Continental Singers. Een optreden van de Kids is niet alleen bestemd voor kinderen in de basisschoolleeftijd, maar voor iedereen die van muziek, dans en jeugdig enthousiasme houdt.

Het repertoire is zeer divers: van het vrolijke "Handleiding" tot het ontroerende "Voetstappen". Ook humor is een gegarandeerd element, zoals bewezen wordt met "Bestemming bereikt" en "Train Of Trust", waarin de kinderen uit het publiek mee mogen doen op het podium. Een concert door kinderen, maar zeker niet kinderachtig! Steeds is er de afwisseling van muziek, dans en sketches. Spoorzoeken vooraf is niet nodig, want hier is de informatie:


Datum: Zaterdag 10 maart 2012
Tijd: 16.00 uur (zaal open 15.30 u)
Plaats: Bethlehemkerk, Floresstraat 2, 2612 GK, Delft (Delft-noord - wijk Vrijenban)
Kaarten: volwassenen €5,-, kinderen t/m 12 jaar €3,50
Kaarten reserveren kan op continentalconcerts.nl
Voor meer informatie: 015 - 889 41 42 (Eveline Schouten)

Meer informatie over de Continental Kids: www.continentals.nl