foto cmc

Vakantie Bijbel Weken

Vakantie Bijbel Weken

Berichten

René Strengholt , 06 - 10 - 2016

Vakantiebijbelweek Tanthof wordt Joy4kids

Op maandag 17 oktober ben je welkom bij Joy4Kids in Tanthof. Dit keer is er niet drie dagen Vakantiebijbelweek, maar één ‘vakantiebijbeldag’ van 10.00 tot 15.00 u (inloop vanaf 9.30 u). Na een start met liedjes, het themalied ‘Aan tafel’ en het straatjongetje Binkie zal poppenspeler Matthijs Vlaardingerbroek optreden met zijn voorstelling ‘Hooggeëerd bezoek’. Daarna is er voor kinderen van groep 1 t/m 5 en van groep 6 t/m 8 een eigen programma. De jongere kinderen gaan creatief aan de gang en ook een spelletjescircuit doen. De ‘tieners’ kunnen kiezen uit een stoere creatieve workshop of een workshop drama, beide rond het verhaal van de Verloren Zoon. Verder staat er voor hen sport en spel op het programma. Halverwege het programma is er een lunch met pannenkoeken (en evt. wat anders, voor wie daar niet van houdt). We sluiten de dag om 14.30 uur af met een high tea waar ook de ouders welkom zijn. Eerst gaan we die high tea met elkaar voorbereiden.

Aan Joy4kids zit bovendien nog een wedstrijd vast: bak van te voren thuis een lekkere cupcake en versier hem. Wie het mooist zijn of haar cupcake heeft versierd, krijgt een prijs (in 4 leeftijdscategorieën).

Joy4kids wordt gehouden in basisschool De Ark, Lepelaarstraat 1. De toegang is gratis.

Voor vragen en informatie kan je mailen of bellen met René Strengholt, rene.strengholt@gmail.com, 015-8804887.

Omdat we niet weten hoeveel kinderen er op Joy4kids komen, en we ons allereerst richten op kinderen uit Tanthof, vragen we kinderen buiten Tanthof zich op te geven via vbwtanthof@gmail.com.

Lineke van Eeken, Corine Knulst en René Strengholt

lees meer